Που θα βρείτε το
Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» ΔιεύθυνσηΔήλου 10, 145 62 Κηφισιά
 Τηλ./Fax210-80 82 673
 E-Mailinfo@pronoi.org.gr
 Ώρες  ΛειτουργίαςΔευτέρα - Παρασκευή
8.00 - 14:30

Δευτέρα & Τετάρτη
8.00 - 20:30
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ» E-mail

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ «ΚΗΦΙΣΟΠΑΙΧΝΙΔΙΣΜΑΤΑ»

Στις 17 Μαΐου 2015, το Κέντρο Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Δήμου Κηφισιάς «ΠΡΟΝΟΗ» συμμετείχε, για 10η φορά, στην κοινοτική δράση του Δήμου Κηφισιάς «Τα Κηφισοπαιχνιδίσματα».

Σκοπός της συμμετοχής ήταν η ευαισθητοποίηση των δημοτών σε θέματα πρόληψης των εξαρτήσεων, η ενημέρωσή τους για τις δράσεις του Κέντρου και για τα προγράμματα που πραγματοποιούνται, καθώς και η υλοποίηση δημιουργικής δράσης για τα μικρά παιδιά. Οι μικροί επισκέπτες του περιπτέρου του ΚΠ «Προνόη» ζωγράφιζαν γεγονότα ή καταστάσεις που τα κάνουν να νιώθουν χαρά και εν συνεχεία, οι ζωγραφιές τους μετατρέπονταν σε σουπλά.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γεώργιος Θωμάκος, ο Βουλευτής Β΄Αθηνών κ. Κουμουτσάκος Γεώργιος, ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Κέντρου κ. Ζαπάντης Σταύρος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γεώργιος Παπαδόπουλος.

Καταμετρήθηκαν περίπου 180 γονείς που επισκέφτηκαν το περίπτερο της «Προνόη» και είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα στελέχη του Κέντρου καθώς και τα μέλη του Δικτύου Εθελοντών, ενώ περίπου 250 μικρά παιδιά διασκέδασαν δίνοντας μηνύματα χαράς και αισιοδοξίας μέσα από τις ζωγραφιές τους και τα καλλιτεχνικά τους δημιουργήματα.

Το Κέντρο «Προνόη» συνεχίζει αδιάκοπα τον αγώνα του στο τομέα της πρόληψης προκειμένου να λειτουργεί ως σημείο αναφοράς της τοπικής κοινωνίας της Κηφισιάς. Οι παρεμβάσεις που πραγματοποιεί απευθύνονται σε όλους τους δημότες με έμφαση  τις πληθυσμιακές ομάδες παιδιών, εφήβων, γονέων, ζευγαριών, εκπαιδευτικών και ατόμων με ψυχοκοινωνικά προβλήματα.

 

 

 

Η πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης «Προνόη» κα. Αγγελική Τριανταφύλλου-Πιτίδη , το Διοικητικό Συμβούλιο και η Επιστημονική Ομάδα ευχαριστούν θερμά τους συμμετέχοντες στις δράσεις του κέντρου και παραμένουν στη διάθεση τους για κάθε περαιτέρω συνεργασία.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ: 2108082673, email: info@pronoi.org.gr, website: www.pronoi.org.gr.