Που θα βρείτε το
Κέντρο Πρόληψης «ΠΡΟΝΟΗ» ΔιεύθυνσηΔήλου 10, 145 62 Κηφισιά
 Τηλ./Fax210-80 82 673
 E-Mailinfo@pronoi.org.gr
 Ώρες  ΛειτουργίαςΔευτέρα - Παρασκευή
8.00 - 14:30

Δευτέρα & Τετάρτη
8.00 - 20:30
Καλώς Ήρθατε στην Προνόη!
ΑΙΤΗΣΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΕΣ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Authors   
21/09/2016 08:41

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΟΝΕΩΝ

 

 

Ονοματεπώνυμο:

 

 

Διεύθυνση:

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας:

 

Ηλικία παιδιών:

 

 

Εχετε παρακολουθήσει ξανά ομάδα γονέων στην Προνόη;

Όχι_________________________________________

Αν Ναιποιά ομάδα;______________________

e-mail:

Επαγγελματική ιδιότητα

Πηγή πληροφόρησης για την ομάδα:

Ημερομηνία:

Τελευταία Ενημέρωση ( 21/09/2016 08:43 )
 
Δωρεάν Εργαστήριο για γονείς μαθητών δημοτικού με θέμα : PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Authors   
20/09/2016 08:11

Δωρεάν Εργαστήριο για γονείς  μαθητών δημοτικού με θέμα :

¨Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού-

Προάγοντας την Προστασία του Παιδιού¨

 

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Σε συνέχεια της  πολυετούς εμπειρίας μας και σεβόμενοι την ανάγκη των γονέων και κηδεμόνων για εξειδικευμένα εργαστήρια για την πρόληψη των εξαρτήσεων, την πρόληψη της κακοποίησης  και γενικότερα  την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας, αποφασίσαμε να υλοποιήσουμε για πρώτη φορά, το  εγκεκριμένο από το Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής και αξιολογημένο για την αποτελεσματικότητά του   πρόγραμμα ¨Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού-Προάγοντας την Προστασία του Παιδιού¨ των  ΚΕΘΕΑ, ΤACADE και Re-Solv.

Το ΚΕΘΕΑ, ο TACADE  και ο Re-Solv είναι  αναγνωρισμένοι  διεθνείς   συμβουλευτικοί οργανισμοί  που εργάζονται  για την προσωπική και κοινωνική εκπαίδευση , την αγωγή υγείας, την πρόληψη  και την αντιμετώπιση των εξαρτήσεων.

Στο  Δωρεάν Εργαστήριο ¨Δεξιότητες για Παιδιά του Δημοτικού – Προάγοντας την Προστασία του Παιδιού¨, θα έχουμε την δυνατότητα μέσα σε 12 εβδομαδιαίες συναντήσεις να καλλιεργήσουμε και να ενισχύσουμε την προσωπική μας  αυτοεκτίμηση ως γονείς / κηδεμόνες και στη συνέχεια να κτίσουμε και  αυτή των παιδιών μας.

Στόχος είναι να μας δοθεί η ευκαιρία ως γονείς / κηδεμόνες :

  • Να εξοικειωθούμε με την προσωπική και κοινωνική εκπαίδευση, καθώς και με των σημαντικότητα της αγωγής υγείας για την πρόληψη της κακοποίησης και την προαγωγή της προστασίας.
  • Να συνειδητοποιήσουμε τις διάφορες μορφές κακοποίησης, τη σημερινή κατάσταση και τα αποτελέσματά της στα παιδιά.
  • Να σκεφτούμε πιθανούς τρόπους πρόληψης ή να γνωρίσουμε συγκεκριμένες δεξιότητες προσέγγισης, όπως προτείνονται στο Εργαστήριο.
  • Να συνειδητοποιήσουμε ποιος είναι  ο ρόλος της αυτοεκτίμησης στην πρόληψη και να αξιοποιήσουμε τρόπους που θα μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε την αυτοεκτίμηση των παιδιών μας.
  • Να βασιστούμε ο ένας στις δυνάμεις του άλλου και να αλληλοϋποστηριχθούμε
  • Να ενδυναμώσουμε τη συνεργασία: Κέντρο Πρόληψης-Σπίτι-Σχολείο -Προάγοντας την Προστασία των Παιδιών.

Το Εργαστήριο  θα είναι βιωματικό, γεγονός που σημαίνει ότι όλοι γονείς θα έχουμε  την ευκαιρία μέσα σε ένα ασφαλές περιβάλλον να μοιραστούμε προσωπικές εμπειρίες που σχετίζονται με τους στόχους του σεμιναρίου.

Θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας  στις αιτήσεις των ενδιαφερόμενων και θα έχουν τη δυνατότητα να  συμμετέχουν έως 20 μέλη.

Το Εργαστήριο θα υλοποιείται στο χώρο του Κέντρου Πρόληψης ¨Προνόη¨, Δήλου 10, Κηφισιά,  πρωινές  ώρες και θα  ξεκινήσει την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου και ώρα 10.00-12.00π.μ και για κάθε εβδομάδα για 12 συναντήσεις, εκτός αργιών .

Αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για το παραπάνω σεμινάριο υπάρχει και στη σχετική ανάρτηση για το σεμινάριο

"ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" , στην ιστοσελίδα μας.

Για περισσότερες διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υπεύθυνη υλοποίησης του Εργαστηρίου, κ. Βασιλική Αλεξάκη, Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχοθεραπεύτρια Οικογένειας & Ζεύγους , στο τηλ. 2108082673.

Τελευταία Ενημέρωση ( 19/10/2016 08:34 )
 
ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ: ¨Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ¨ PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Authors   
20/09/2016 06:34

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΜΕ ΘΕΜΑ:

¨Η ΠΡΟΛΗΨΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΚΟΥ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ¨

Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «Προνόη» του Δήμου Κηφισιάς – ΟΚΑΝΑ υλοποίησε στις 08/09/2016 το πρώτο βιωματικό σεμινάριο εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, στο  Σύλλογο Εκπαιδευτικών του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

Σκοπός του σεμιναρίου ήταν η επιμόρφωση των εκπαιδευτικών στην πρόληψη και αντιμετώπιση του σχολικού εκφοβισμού.

Μέσω της διαδικασίας, επιτεύχθηκε  η εκπαίδευση όλων των εκπαιδευτικών του σχολείου, σε αξιολογημένες για την αποτελεσματικότητά τους μεθοδολογικές βιωματικές παρεμβάσεις για τους μαθητές.

Τα θέματα που επεξεργαστήκαμε  ήταν:

-θεωρητική προσέγγιση του φαινομένου του σχολικού εκφοβισμού και της δυναμικής της ομάδας - τάξης

-πρακτικές αντιμετώπισης σε επίπεδο σχολείου και τάξης

-αποσαφήνιση των ρόλων: ¨θύτης¨, ¨θύμα ¨ και ¨παρατηρητή¨ και πως μπορούμε να τους βοηθήσουμε

-ο ρόλος των εκπαιδευτικών και η αξιολόγηση της σκοπιμότητας συνεργασίας με έμπειρους ειδικός ψυχικής υγείας

- η αξιοποίηση επιστημονικά τεκμηριωμένων μεθοδολογικών παρεμβάσεων

Αμφίπλευρα, χαρήκαμε την υλοποίηση του σεμιναρίου στο χώρο του σχολείου, που οργανώθηκε για πρώτη φορά εκ μέρους μας, και επιπλέον δεσμευτήκαμε για την συνέχιση της πολυετούς συνεργασίας μας.

 

 

 

 

Συντονίστρια της επιμόρφωσης ήταν η κ. Βασιλική Αλεξάκη , Κοινωνική Λειτουργός – Ψυχοθεραπεύτρια, Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Κ.Π ¨Προνόη¨.

Την επιμόρφωση χαιρέτησε η Πρόεδρος του Κέντρου Πρόληψης ¨Προνόη¨, κ. Αγγελική Πιτίδη – Τριανταφύλλου, Αν. Καθηγήτρια Ιατρικής του Παν/μίου Αθηνών, η οποία συνεχάρη για το ειλικρινές και ακούραστο ενδιαφέρον τους για τους μαθητές τους ,τον Διευθυντή του Σχολείου κ. Νικόλαο Κούκη , τους Υποδιευθυντές κ. Νικόλαο Φουντά και  κ.  Αγγελική Αγγέλη και όλο το Σύλλογο Εκπαιδευτικών.

Από την πολυετή εμπειρία μας στην υλοποίηση παρεμβάσεων πρόληψης και προαγωγής της ψυχοκοινωνικής ομάδας, αναγνωρίζουμε ως πρότυπη και άξια μίμησης την πρακτική του έμψυχου δυναμικού του 3ου Γυμνασίου Κηφισιάς.

Ευχόμαστε σε όλα τα σχολειά μας, στους μαθητές , στους γονείς και τους εκπαιδευτικούς να έχουν μια δημιουργική και καθημερινά χαρούμενη σχολική χρονιά.

 
« ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από την «ΠΡΟΝΟΗ» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Authors   
14/09/2016 00:00

Δωρεάν Σεμινάριο με θέμα : « ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ» από την «ΠΡΟΝΟΗ»

 

Στο εργαστήρι , οι γονείς μαθαίνουν :

 

1.

 

Να εκφράζουν τους κοινούς φόβους, τις αγωνίες και τις ενοχές σχετικά με την επικοινωνία τους με τα παιδιά.

 

 

2.

 

Να αναγνωρίζουν και να εκφράζουν τις ανάγκες τους και τις ανάγκες των παιδιών τους.

 

 

3.

 

Να μάθουν τα παιδιά τους να «στηρίζονται στα πόδια τους» ξεκινώντας από την ενίσχυση της δικής τους αυτοεκτίμησης.

 

 

4.

 

Να μάθουν να αναγνωρίζουν, να επεξεργάζονται και να επιτρέπουν να εκφράζονται συναισθήματα μέσα στην οικογένεια.

 

 

5.

 

Να μάθουν να θέτουν όρια και να επιλύουν συγκρούσεις μέσα στην οικογένεια.

 

 

6.

 

Να ευαισθητοποιηθούν για μύθους και αλήθειες που αφορούν τη χρήση νόμιμων και παράνομων ουσιών και τα αίτια της εξάρτησης απ' αυτές.

 

 

7.

 

Να μάθουν τεχνικές ουσιαστικής επικοινωνίας ώστε να αποτελέσει η οικογένεια πηγή ασφάλειας, αποδοχής, υποστήριξης και αγάπης για τα μέλη της.

Δηλώσεις συμμετοχής  στην φόρμα (την οποία αποστέλλετε με fax ή e-mail) ή στο τηλ. 210-8082673 καθημερινά 800-1500 , μέχρι 17/10/2016.Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

ΔΙΑΡΚΕΙΑ -  ΈΝΑΡΞΗ :

  • 12 δίωρες συναντήσεις κάθε Δευτέρα 1030-1230 , Έναρξη Δευτέρα 24/10/2016,( Συντονίστρια Σεμιναρίου :  κα Διονυσία Γιαννοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, Οικογενειακή Σύμβουλος – Σύμβουλος Ζεύγους.)
  • 12 δίωρες συναντήσεις κάθε Τετάρτη 1800-2000 , Έναρξη Τετάρτη 26/10/2016, ( Συντονίστρια Σεμιναρίου : κα Διονυσία Γιαννοπούλου, Κοινωνική Λειτουργός, Οικογενειακή Σύμβουλος – Σύμβουλος Ζεύγους.)

 

Τελευταία Ενημέρωση ( 16/09/2016 09:40 )
 
30 ΕΦΗΒΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΤΩΝ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗΣ ΤΗΣ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ-ΟΚΑΝΑ «ΠΡΟΝΟΗ» PDF Εκτύπωση E-mail
Συντάχθηκε απο τον/την Authors   
21/04/2016 10:09

 

 

Μέσα σε ένα κλίμα νεανικής ενέργειας, ενθουσιασμού και αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκε το ¨3ο Εφηβικό Φεστιβάλ Διαφημίσεων Πρόληψης των Εξαρτήσεων¨ στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Κηφισιάς,  το Σαββάτο 16/4/2016. Στο Φεστιβάλ έδωσαν δυναμικό παρόν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί  από τα γυμνάσια και τα λύκεια του Δήμου Κηφισιάς, αλλά και των γύρω περιοχών. Η πρωτοποριακή αυτή δράση του Κέντρου Πρόληψης ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» έδωσε την ευκαιρία στους εφήβους να κινητοποιηθούν, να προβληματιστούν, να δημιουργήσουν και να συμμετέχουν ενεργά σε μια δράση από τους νέους για τους νέους. Η επιτυχία του Φεστιβάλ έγκειται στην ενεργητική συμμετοχή των ίδιων των μαθητών, αφού για να οργανωθεί και υλοποιηθεί το Φεστιβάλ συνέβαλαν και συμμετείχαν διευθυντές σχολείων, καθηγητές - σύνδεσμοι του Φεστιβάλ, εκπρόσωποι των μελών των πενταμελών συμβουλίων των τάξεων, μαθητές δημιουργοί και μαθητές εθελοντές σε συνεργασία με την επιστημονική ομάδα, τους εκπαιδευόμενους φοιτητές και τους εθελοντές του  ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ».  Οι μαθητές έγιναν σύμμαχοι στο έργο της Πρόληψης και έδωσαν το δικό τους μήνυμα απέναντι στις εξαρτήσεις, την απάθεια και την αδράνεια μέσα από τις δημιουργίες τους, τις προληπτικές διαφημίσεις τους, την μουσική και την εθελοντική προσφορά τους, αποδεικνύοντας ότι είναι πράγματι η ελπίδα μας για ένα καλύτερο μέλλον, αρκεί να τους δώσουμε ένα βήμα έκφρασης!

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά: το Μουσικό Γυμνάσιο-Λύκειο Παλλήνης με το σύνολο ακορντεόν του και η Μπάντα του Προγράμματος για εφήβους χρήστες «Στροφή-ΚΕΘΕΑ», γεφυρώνοντας με έναν συγκινητικό  τρόπο το έργο της πρόληψης με τα αποτελέσματα της Θεραπείας και της επανένταξης.

Συγκεκριμένα τα σχολεία που συμμετείχαν με τις δημιουργίες τους , ήταν:

  • 1Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, 2Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, 3Ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, 2Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, 3Ο ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ, ΛΥΚΕΙΟ Ν.ΕΡΥΘΡΑΙΑΣ & 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΕΥΚΗΣ

Τα βραβεία κέρδισαν για τις δημιουργίες τους στο Φεστιβάλ οι παρακάτω:

Α’  Βραβείο: 2ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ  ΠΕΥΚΗΣ για το βίντεο με τίτλο : «ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΟΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ»

ΜΑΘΗΤΕΣ :  ΑΓΟΡΗΣ ΙΑΣΟΝΑΣ, ΓΚΡΙΤΖΑΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΡΙΑ ΜΥΡΤΩ, ΓΚΑΜΠΕΣΗ ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΚΑΪΤΑΛΙΔΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΓΟΥΠΙΟΥ ΔΑΝΑΗ, ΑΝΤΩΝΑΚΕΛΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ, ΚΟΛΕΤΣΟΥ ΓΑΡΥΦΑΛΛΙΑ, ΚΟΛΕΣΤΟΥ ΑΝΝΑ ΑΡΕΤΗ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ ΜΑΡΙΑ

Β’ Βραβείο:  2ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ για το βίντεο με τίτλο : «ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΥΡΙΟ»

ΜΑΘΗΤΕΣ: ΤΣΙΛΙΜΠΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, ΧΑΛΙΛΑΪ ΙΛΝΤΑ, ΡΗΓΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΝΑ

Γ’ Βραβείο3ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ  ΚΗΦΙΣΙΑΣ για το εικαστικό έργο

ΜΑΘΗΤΡΙΑ:  ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ

Τις δημιουργίες των μαθητών που νίκησαν μπορείτε να τις δείτε στο facebook του ΚΠ«ΠΡΟΝΟΗ».

Οι νικητές αναδείχθηκαν μέσα από μια κριτική επιτροπή που αποτελούνταν από πρόσωπα της τοπικής αυτοδιοίκησης :  τον Δήμαρχο Κηφισιάς κο Γιώργο Θωμάκο , τον κο Γιάννη Παντελεάκη, πρόεδρο της Επιτροπής Νεολαίας του Δήμου Κηφισιάς , του επιστημονικού χώρου: την κα Αγγελική Τριανταφύλλου Πιτίδη, Πρόεδρο του ΔΣ του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» και Αν. Καθηγήτρια της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, την κα Μαρία Κολλιοπούλου, Κοινωνιολόγο από τον τομέα Εφαρμογών Πρόληψης του ΟΚΑΝΑ, την κα Βάσω Αλεξάκη, Κοινωνική Λειτουργό και Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης των εξαρτήσεων του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ», εξειδικευμένους επαγγελματίες :  τον κο Μάρκο Άρη, διαφημιστή από την εταιρεία «4WISEMONKEYS» , τον κο Γιαννόπουλο Νίκο , σκηνοθέτη από το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «ΠΑΜΕ ΣΙΝΕΜΑ», ενώ δεν έλειψε ούτε εδώ, η νεανική εκπροσώπηση μέσω της παρουσίας της κας Σαλιάρη Μαρίτας, φοιτήτριας ψυχολογίας και νικήτριας του προηγουμένου Φεστιβάλ.

Στους νικητές  δόθηκαν δωροεπιταγές από το ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» και δωρεάν συνδρομές για ένα έτος  σε  πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες,  μια ευγενική προσφορά του ΝΠΔΔ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ & ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ  «ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ» του Δήμου Κηφισιάς, που ήταν συν-διοργανωτής στο Φεστιβάλ. Επιπλέον, οι δημιουργίες των μαθητών θα αξιοποιηθούν σαν μέρος των ενεργειών ευαισθητοποίησης-ενημέρωσης  του Κέντρου Πρόληψης  «ΠΡΟΝΟΗ» Δήμου Κηφισιάς –ΟΚΑΝΑ.

 

 

Η κα Πιτίδη-Τριανταφύλλου Αγγελική, Πρόεδρος Δ.Σ του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ» τα μέλη του Δ.Σ, καθώς και τα μέλη της επιστημονικής ομάδας: η κ. Μακαρώνη Σωτηρία , Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΠ «ΠΡΟΝΟΗ», Ψυχολόγος Υγείας MSc, η κ. Γιαννοπούλου Διονυσία, Κοινωνική Λειτουργός - Αναπληρώτρια Επιστημονικά Υπεύθυνη,  η κ. Αλεξάκη-Αναστασοπούλου Αρχοντούλα, Κοινωνική Λειτουργός, Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης η κ. Αλεξάκη Βασιλική, Κοινωνική Λειτουργός- Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης θα ήθελαν να συγχαρούν ιδιαιτέρως τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς που συμμετείχαν στο Φεστιβάλ καθώς και τους γονείς , διότι με τις προσπάθειες όλων μαζί, η πρόληψη αλλά και η ίδια η ζωή προχωρά μπροστά!

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να απευθυνθείτε:

- Στο τηλ. : 2108082673

- Στο e-mail :   info@pronoi.org.gr

Στην ιστοσελίδα μας : www.pronoi.org.gr

 
<< Έναρξη < Προηγούμενο 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Επόμενο > Τέλος >>

JPAGE_CURRENT_OF_TOTAL